Ki is vagyok én?

Szabadúszó wordpress fejlesztőként az elsődleges célom hogy a már megszerzett tudásomat át ültessem az általam készített oldalakba ez által segítve azokat a vállalkozásokat, akik egy biztosabb jövőérdekében fordultak hozzám.

Abonyi Dániel Zsolt vagyok, WordPress fejlesztő.

WordPress weboldalfejlesztéssel és webdesign-al foglalkozom. A hatékony, mégis egyszerű, ezáltal költséghatékony WordPress alapú weboldalak készítésére specializálódtam.

Miért én vagyok a legjobb megoldás a problémádra?

Egyszerű! Ha szeretnél egy modern letisztult oldalt céged számára amely nem csak attól különleges hogy “csili-vili” designnal rendelkezik hanem marketing szempontból is optimalizálva van akkor jó helyen jársz!

Mi is motivál munkám során?

Folyamatosan fejlesztem magam annak érdekében, hogy a fejemben megszülető ötleteket minél pontosabban tudjam megvalósítani. Az ehhez szükséges eszközök megléte kulcsfontosságú, annak érdekében, hogy az ember ki tudjon teljesedni, mint a szakember, és mint művész. Minden emberben meg van mind két fél, a kérdés az, hogy felmeri-e vállalni mindkettőt?

Az ügyfeleim véleménye rólam.

Számomra nagyon fontos hogy jó élményként élje meg az ügyfél a közös munkát, emiatt próbálom a lehető leggördülékenyebb módon elkészíteni a projektet.

Godó Norbert

Dániellel a közös munka gyorsan és hatékonyan zajlott. Mindent úgy valósított, meg, ahogy az az én fejemben megszületett. Rengeteg ötlete volt, amit meg is valósított. Én összességében elégedett vagyok a munkájával. Ajánlom mindenkinek!

Igaz Szilveszter

Teljesen elégedett vagyok a munkájával. Minden határidőt tartva készített egy modern és jól működő webshopot. Az igényeimet 100%-ig teljesítette.

Urbán András

A megnyerő ajánlatot elfogadva, azonnal el is kezdődött a közös munka. Köszönjük a mindig segítőkész és türelmes hozzáállást! Teljesen elégedettek vagyunk a gyors és alapos igényfelméréssel is. Elképzeléseinket eltalálva, megfelelően készült el a weblap. Az oldal utólagos kezelésével kapcsolatban is készséggel állt rendelkezésünkre. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Dániel munkáját!

Vér Roland

Gyors, gördülékeny munkát végzett. Az általam elképzelt weboldalt pontosan elkészítette. Rengeteg ötlete volt az oldallal kapcsolatban amit meg is valósított. Vezető szemléletű ember ezért is volt vele jó dolgozni. Megértette hogy én mint tulajdonosos pontosan mire gondolok és milyen igényeim vannak.

Herman Krisztofer

Meg vagyok elégedve teljesen a munkájával. Az oldal amit készített teljesen tükrözi azt amit az elején tervezési fázisban felvázolt. Utólagos kéréseinket is készséggel teljesítette.

Dumáljunk egyet!
Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg a részleteket.

Abonyi Dániel Zsolt 2

Töltsd ki az alábbi űrlapot – Nem telik sok időbe kitölteni, viszont én kapok, egy képet arról milyen igényeid vannak a jövőbeli projekttel kapcsolatban.

Egy munkanapon belül felkereslek – Egyeztetjük az elképzeléseidet és átbeszéljük tudok-e neked segíteni. Csak akkor lépünk tovább, ha azt látom, hogy ténylegesen tudunk eredményt elérni.

Ajánlat küldés – Küldök egy pontos ajánlatot, amelyben mindenre kitérek, hogy könnyebben tudj döntést hozni.

We have exclusive properties just for you a, Leave your details and dwe'll talk soon.fsdfsadfsdf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.